ITWatch

Atea-chef: "Jeg er ikke tilfreds, og aktionærerne er ikke tilfredse"

Atea kom ud af første kvartal med et fald i bundlinjen på 14,1 pct. trods en stigning i omsætningen på 19 pct. Selskabet kalder selv væksten for uforudset og siger, man har været for optimistisk i forhold til omkostningsniveauet.

Foto: PR/Atea

Atea sælger mere, men tjener mindre, viser regnskabet for første kvartal. Det skyldes, at Atea har fået en god bid af de attraktive SKI-rammeaftaler på statslig it og software.

De har givet Atea en øget omsætning i første kvartal, men samtidig har kunderne ikke i forventet omfang købt ind på selskabets andre, tungere ydelser som konsulenter. Det har skævvredet regnskabet, så man en trods en omsætningsstigning på 19 pct. melder om et fald i ebitda på 14,1 pct. Det siger den adm. direktør for Atea, Morten Felding til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs