ITWatch

Atea-chef: "Jeg er ikke tilfreds, og aktionærerne er ikke tilfredse"

Atea kom ud af første kvartal med et fald i bundlinjen på 14,1 pct. trods en stigning i omsætningen på 19 pct. Selskabet kalder selv væksten for uforudset og siger, man har været for optimistisk i forhold til omkostningsniveauet.

Foto: PR/Atea

Atea sælger mere, men tjener mindre, viser regnskabet for første kvartal. Det skyldes, at Atea har fået en god bid af de attraktive SKI-rammeaftaler på statslig it og software.

De har givet Atea en øget omsætning i første kvartal, men samtidig har kunderne ikke i forventet omfang købt ind på selskabets andre, tungere ydelser som konsulenter. Det har skævvredet regnskabet, så man en trods en omsætningsstigning på 19 pct. melder om et fald i ebitda på 14,1 pct. Det siger den adm. direktør for Atea, Morten Felding til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs