ITWatch

Trifork Labs-selskab indgår nyt partnerskab med svensk SAP-specialist

Trifork Labs-selskabet Arkyn har indgået et partnerskab med den svenske virksomhed SQL Systems.

Foto: Pr

Arkyn, der er grundlagt af Trifork Labs, har indgået et nyt partnerskab med den svenske SAP master data-specialist SQL Systems.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Partnerskabet betyder, at SQL Systems og Arkyn fusionerer standardiseret og kvalitetssikret master data med brugervenlige mobilitetsløsninger, og det skal muliggøre den bedst mulige udnyttelse af SAP-baserede EAM-løsninger inden for drift og vedligehold.

”Fra et Arkyn-perspektiv kan vi nemmere hjælpe vores kunder med at optimere deres globale drift- og vedligeholdsopgaver, når der ikke er lokale variationer i asset data,” siger Dorte Ertbøll, der er chef for partnerskaber i Arkyn, i pressemeddelelsen.

”I samarbejde med SQL Systems skaber vi de optimale rammer for predictive vedligehold, og vi hjælper dermed vores kunder til at træffe beslutninger på baggrund af korrekte datasæt,” siger hun.

Arkyn har udviklet en suite af apps inden for SAP, som er målrettet medarbejdere, der til dagligt løser tekniske vedligeholdelsesopgaver, som eksempelvis fabriksmedarbejdere.

Virksomheden oplyser i meddelelsen, at hvis man får én samlet datastandard på tværs af fabrikker, så kan virksomhederne sammenligne historiske data og træffe datadrevne beslutninger. Det kan optimere hele vedligeholdelsesværdikæden, ifølge Arkyn.

Trifork Labs-selskab vil gøre ERP nemt: ”Det skal flyde som når man bruger sin e-mail”

Dansk SaaS-startup følger i Facebooks fodspor og vinder plads på fornem liste

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs