ITWatch

CGI skal opgradere ERP-system for dansk erhvervsklenodie

Pressalit skal have opgraderet sit ERP-system fra Microsoft og har valgt CGI som samarbejdspartner. I forvejen kender parterne hinanden indgående.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Badeværelsesproducenten Pressalit har besluttet at entrere med it-selskabet CGI om opgraderingen af sit ERP-sytstem.

Konkret skal Pressalit have opgraderet fra Dynamics AX 2009 til Dynamics 365 FO.

I forvejen har CGI gennem 10 år supporteret Pressalits nuværende Dynamics-platform. Forud for opgraderingen har parterne udarbejdet en agil projektplan, der har deadline for go live primo januar 2021.

"I forarbejdet har vi vurderet de eksisterende tilpasninger nøje og set på deres relevans. Resultatet er, at projektet er en meget fokuseret teknisk opgradering, hvor vi bruger så meget som muligt af standardfunktionaliteten i Dynamics 365," udtaler René Mikkelsen, director i CGI, i en meddelelse.

"Samtidig har vi stort fokus på at sikre, at den nye platform er fuldt integreret til Pressalits eksisterende MES-, WMS- og PIM-systemer. Det er nogle relativt komplekse integrationer, som Pressalits ledelse lægger stor vægt på er robuste og fungerer stabilt fra dag ét efter go live," tilføjer han.

Pressalit producerer toiletsæder, badeværelsesløsninger og køkkener og har 300 ansatte.

CGI tæt på fordobling af bundlinjen

CGI-direktør har opkøb på radaren 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs