ITWatch

Strid om it-system begynder i byretten

Uenigheder om problemramt ERP-system og en ubetalt regning er endt i en retssag mellem leverandøren Datacon og malerkoncernen Flügger.

PR/Flügger
Foto: PR/Flügger

Et nyt kapital i et årelangt slagsmål mellem it-selskabet Datacon og malerkoncernen Flügger bliver skrevet i morgen, når en retssag mellem parterne indledes ved Byretten i Glostrup.

Det skriver Børsen.

I centrum af striden står et ERP-system, som Datacon udviklede til Flügger – en løsning som ifølge sidstnævnte var så fejlbehæftet, at selskabet var ved at gå konkurs. Modsat mener Datacon, at Flügger ikke har betalt for den fulde leverance.

"Det er en simpel inkassosag, som har udviklet sig til, at modparten har rettet et modkrav mod os. Det skal retten tage stilling til. Der er ikke noget, jeg ville gøre anderledes, hvis jeg ser tilbage på aftalen i dag. Den er klokkeklar i min optik," siger Jan Misser, der er adm. direktør i Datacon, til Børsen.

Konkret mener it-selskabet at have 13 mio. kr. til gode, mens Flügger omvendt kræver 25 mio. kr. af Datacon i erstatning for omkostningerne, som it-løsningen har påført selskabet.

Flügger kan endelig se en ende på slagsmål med it-leverandør

Datacon siger farvel til bestyrelsesmedlemmer

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger