ITWatch

Atea-direktør om stop: Afskeden sker i god ro og orden

Jan Elbæk stopper som direktør for Ateas enterprise-forretning, men han bliver i selskabet og hjælper sin afløser frem til årsskiftet.

Beslutningen blev meldt ud i forgårs, men Jan Elbæk fortsætter i Atea indtil årsskiftet. Og afskeden sker i god ro og orden, fortæller han til ITWatch.

"Jeg har kendt Ib Kunøe de seneste 12-13 år, og det er vigtigt for mig at få tingene afleveret rigtigt, så Atea har de bedst mulighed for at komme videre. Tingene sker i god ro og orden," siger Jan Elbæk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs