ITWatch

Aarhusiansk fintech-startup rejser ny kapital til ekspansion i Europa

Fintech-virksomheden Fellow Pay har indtil videre holdt kortene tæt ind til kroppen, men er med ny funding klar til at fortælle om sit produkt, der er målrettet små- og mellemstore virksomheder.

Fra venstre ses Jacob Vorsø Pedersen, Christian Thisted og Chris Albert Pedersen. Sidstnævnte er direktør og medejer i Fellow Pay. | Foto: PR / Ray Løvschall

Frøene til fintechvirksomheden Fellow Pay blev sået på Aarhus Universitet, hvor de to stiftere Christian Thisted og Jacob Pedersen på henholdsvis 27 og 31 år udviklede ideen i 2017.

Med sin seneste fundingrunde på 2,5 mio. kroner, har virksomheden rejst i alt 18,5 mio. kroner i kapital fra en række angel investorer fra blandt andre Nordic Angel Fund. De skal bruges på at ekspandere til flere end de ni lande, hvor løsningen er til stede i dag med henblik på, at virksomheden kan levere sorte tal på bundlinjen allerede næste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs