ITWatch

Om ITWatch

Billede12222paint.png 

Om ITWatch

ITWatch går helt tæt på de danske it- og televirksomheder og sætter fokus på forretningerne bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget mere. ITWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder, der udgør ryggen i dansk erhvervsliv og samfundet generelt.

ITWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ITWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ITWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ITWatch: http://itwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ITWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 7077 7442
E-mail: redaktion@itwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8350

Hvem er vi:

Jakob Skouboe, redaktør

E-mail: js@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8350

Jakob Skouboe, født 1969, er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1999 med praktiktid på Berlingske Tidende. Jakob har arbejdet som erhvervsjournalist siden 1999 med to år på Politiken, sammenlagt ni år på Berlingske Tidende og Berlingske Business, syv år på Børsen som både redaktør og journalist og har, før han kom til ITWatch, været redaktør for FinansWatch fra 2015 til 2017.

Jakob Skouboe har dækket it og telekommunikation indgående i mange år med fokus på både danske og internationale virksomheder. Han har været med i de vilde år før dotcom og i de barske år efter samt mens iphonen væltede telebranchen og helt op til i dag, hvor digitalisering gennemsyrer alt. Jakob har dækket selskaber som Vestas, A.P. Møller-Mærsk, Dong Energy, Siemens, B&O med flere, M&A, kapitalfonde og venturemiljøet. Han har desuden udgivet bogen ”OW Bunker – Insidernes fortælling om det dramatiske kollaps” på Gyldendal, der i 2016 indbragte ham titlen som årets erhvervsjournalist.

Morten Steen, medredaktør

E-mail: ms@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8367

Morten Steen, født 1978, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet i 2006 med praktiktid hos Fyens Stiftstidende. Han har desuden en bachelor i Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet.

Morten har været reporter på MediaWatch, hvor han blandt andet har dækket dagbladenes økonomi, magasinbranchens udvikling og mediebureauer. Tidligere har han været redaktionschef på MediaMovers og redaktør på det journalistiske bureau InMente.

Kristoffer Veggerby, journalist

E-mail: kv@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8305

Kristoffer Veggerby, født 1988, er uddannet journalist ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2014 og cand.public. fra Aarhus Universitet i 2016 i journalistik og kommunikation. Han præsenterede i vinteren 2017 sit speciale omhandlende vilkårene for dansk datajournalistik ved NODA-konferencen (Nordic Data Journalism Conference) i Odense som en del af det akademiske program. Kristoffer har arbejdet som freelancejournalist hos Watch Medier og Jysk Fynske Medier både under og efter sin kandidatuddannelse, og har været fastansat hos ITWatch siden starten i foråret 2017. Han var under sin bachelor i praktik hos henholdsvis Kopenhagen Fur og Nordjyske Mediers erhvervsredaktion.

Malte Oxvig, journalist

E-mail: mo@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8311

Malte Oxvig, født 1989, har læst journalistik og socialvidenskab på Roskilde Universitet. I sin praktiktid var han på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han bl.a. beskæftigede sig med stofområderne investering og penge. Efter endt praktik blev Malte Oxvig ansat til at passe avisens erhvervssite, Finans, i weekenden, inden han kom til ITWatch.

Andreas Østergaard Pedersen, journalistpraktikant

E-mail: ap@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8304

Andreas Østergaard Pedersen, født 1993, er under uddannelse ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Inden ITWatch var han et halvt år på FinansWatch. Tidligere har han været i praktik hos Danish Crown i kommunikationsafdelingen.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger