ITWatch

itwatchaug21.jpeg

Om ITWatch

ITWatch går helt tæt på de danske it- og televirksomheder og sætter fokus på forretningerne bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget mere. ITWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder, der udgør ryggen i dansk erhvervsliv og samfundet generelt.

ITWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ITWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ITWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ITWatch: http://itwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ITWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 7077 7442
E-mail: redaktion@itwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8350

 

Vil du være en del af redaktionen på ITWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Jakob Skouboe, redaktør

E-mail: js@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8350

Jakob Skouboe, født 1969, er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1999 med praktiktid på Berlingske Tidende. Jakob har arbejdet som erhvervsjournalist siden 1999 med to år på Politiken, sammenlagt ni år på Berlingske Tidende og Berlingske Business, syv år på Børsen som både redaktør og journalist og har, før han kom til ITWatch, været redaktør for FinansWatch fra 2015 til 2017.

Jakob Skouboe har dækket it og telekommunikation indgående i mange år med fokus på både danske og internationale virksomheder. Han har været med i de vilde år før dotcom og i de barske år efter samt mens iphonen væltede telebranchen og helt op til i dag, hvor digitalisering gennemsyrer alt. Jakob har dækket selskaber som Vestas, A.P. Møller-Mærsk, Dong Energy, Siemens, B&O med flere, M&A, kapitalfonde og venturemiljøet. Han har desuden udgivet bogen ”OW Bunker – Insidernes fortælling om det dramatiske kollaps” på Gyldendal, der i 2016 indbragte ham titlen som årets erhvervsjournalist.

 

Morten Steen, medredaktør

E-mail: ms@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8367

Morten Steen, født 1978, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet i 2006 med praktiktid hos Fyens Stiftstidende. Han har desuden en bachelor i Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet.

Morten har været reporter på MediaWatch, hvor han blandt andet har dækket dagbladenes økonomi, magasinbranchens udvikling og mediebureauer. Tidligere har han været redaktionschef på MediaMovers og redaktør på det journalistiske bureau InMente.

 

Maria Broe Trustrup Hansen, journalist

E-mail: mt@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8305

Maria Broe Trustrup Hansen, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Inden Maria kom til ITWatch, var hun digital journalist på Benjamin Media og har også arbejdet hos Ritzaus Bureau. Maria var i praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor hun blandt andet var omkring avisens digitale erhvervsredaktion epn.dk (i dag Finans).  

 

Olivia Høj Fälling, journalist

E-mail: ohf@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8378

Olivia Høj Fälling, født 1999, uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2021. Olivia har beskæftiget sig med erhvervsjournalistik, siden hun startede i praktik på Dagbladet Børsen, hvor hun blandt andet brugte de sidste seks måneder på at dække politik, der havde indflydelse på erhvervslivet.”

 

Thomas Funch, journalist

E-mail: tf@itwatch.dk

 

 

 

Teknisk support

Tlf.: 7077 7442
support@infowatch.dk

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte ITWatch:

itwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7442

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs