Om ITWatch

ITWatch går helt tæt på de danske it- og televirksomheder og sætter fokus på forretningerne bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget mere. ITWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder, der udgør ryggen i dansk erhvervsliv og samfundet generelt.

ITWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ITWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ITWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ITWatch: http://itwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ITWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 7077 7442
E-mail: redaktion@itwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 3330 8350


Vil du være en del af redaktionen på ITWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

DSC05554.jpg

Jakob Skouboe, redaktør

E-mail: js@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8350

Jakob Skouboe, født 1969, er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1999 med praktiktid på Berlingske Tidende. Jakob har arbejdet som erhvervsjournalist siden 1999 med to år på Politiken, sammenlagt ni år på Berlingske Tidende og Berlingske Business, syv år på Børsen som både redaktør og journalist og har, før han kom til ITWatch, været redaktør for FinansWatch fra 2015 til 2017.

Jakob Skouboe har dækket it og telekommunikation indgående i mange år med fokus på både danske og internationale virksomheder. Han har været med i de vilde år før dotcom og i de barske år efter samt mens iphonen væltede telebranchen og helt op til i dag, hvor digitalisering gennemsyrer alt. Jakob har dækket selskaber som Vestas, A.P. Møller-Mærsk, Dong Energy, Siemens, B&O med flere, M&A, kapitalfonde og venturemiljøet. Han har desuden udgivet bogen ”OW Bunker – Insidernes fortælling om det dramatiske kollaps” på Gyldendal, der i 2016 indbragte ham titlen som årets erhvervsjournalist.


DSC05552.jpg

Morten Steen, medredaktør

E-mail: ms@itwatch.dk
Tlf.: 3330 8367

Morten Steen, født 1978, er uddannet cand.comm. i journalistik fra Roskilde Universitet i 2006 med praktiktid hos Fyens Stiftstidende. Han har desuden en bachelor i Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitet.

Morten har været reporter på MediaWatch, hvor han blandt andet har dækket dagbladenes økonomi, magasinbranchens udvikling og mediebureauer. Tidligere har han været redaktionschef på MediaMovers og redaktør på det journalistiske bureau InMente.


DSC05579.jpg

Tine Brødegaard Hansen, journalist

E-mail: tbh@itwatch.dk
Tlf.: 5188 1722

Tine Brødegaard Hansen, født 1978, er uddannet cand.mag. fra Roskilde Universitet og har en Master i Journalistik fra Syddansk Universitet. Tine kom til ITWatch primo 2022, hvor hun især får fokus på karrierestof. Tine har en baggrund som journalist på MediaWatch og som digital redaktør i Egmont. Hun har desuden været med til at udvikle og drive mediet Sustain Report om virksomheders bæredygtighedsstrategier og har senest været erhvervsredaktør på Kongressen.com.


DSC05536.jpg

Thomas Funch, journalist

E-mail: tf@itwatch.dk
Tlf: 2530 7030

Thomas Bruun Funch, født 1981, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Københavns Universitet. Thomas kom til ITWatch medio 2021 og har tidligere været kulturjournalist på Danmarks Radio P1 og politisk reporter på B.T. Forud for sin ansættelse i WatchMedier var Thomas ansat som presse- og kommunikationskoordinator i it-fagforeningen Prosa. Thomas har desuden en fortid i it-branchen, blandt andet som Microsoft-konsulent med fokus på server, system center og cloud.


DSC05544.jpg

Nikolaj Harding, journalist

E-mail: nh@itwatch.dk
Tlf: 3330 8425

Nikolaj Harding, født 1995, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Før Nikolaj kom til ITWatch har han haft en årrække i sportens verden, hvor han først har siddet på Bold.dk og produceret nyheder for Ritzau, og sidenhen på Discovery Networks, hvor det var TV-produktion og indhold til sociale medier, der var i fokus.


mads-allingtrup-200.jpg

Mads Allingstrup, journalist

E-mail: ma@itwatch.dk
Tlf: 2212 2430

Mads Allingstrup, født 1974, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med praktiktid på BT og Nordjyske. Har desuden en bachelorgrad i erhvervsøkonomi fra CBS.

Inden Mads kom til ITWatch var han selvstændig i egen rådgivningsvirksomhed. Tidligere har karrieren blandt andet budt på en længere årrække som erhvervs- og it-journalist og redaktør på Berlingske Business og roller som journalist, korrespondent og projektleder hos DR Videnskab, DR Nyheder og Computerworld.

Mads har freelancet for både fagblade, dagblade, virksomheder, organisationer og ministerier - og arbejdet som presseansvarlig og seniorrådgiver i den finansielle sektor, samt som rådgiver, projektleder og redaktør på PR-bureau.


Teknisk support

Tlf.: 7077 7442
support@infowatch.dk


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte ITWatch:

itwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7442Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com