ITWatch

Seneste nyt

Har Lars Tvede nøglen til kapitalfondenes vækstmodeller?

Finansmanden og iværksætteren Lars Tvede har store forventninger til sit medie- og researchselskab Supertrends, der er klar til lancering med nye investorer. Værktøjerne er kunstig intelligens, crowdsourcing, big data, text-mining, avancerede datavisualisering og digital gamification til at spotte, tracke og fortolke verdens innovationer og teknologidrevne markedstrends.

Marianne Dahl forlader toppost i Microsoft

Efter seks år, hvor Marianne Dahl er steget i graderne i et af verdens største softwareselskaber Microsoft, forlader hun sin stilling som Vice President for salg og marketing i Vesteuropa. Hun har ikke noget nyt job på hånden.

Demokraterne i USA blæser til krig mod tech-giganterne

De store tech-selskaber – Google, Amazon, Facebook og Apple – skal reguleres langt hårdere og gerne splittes op. Sådan lyder konklusionen i en omfattende juridisk undersøgelse, ledet af demokratiske politikere i USA.

Klumme: De 10 vigtigste digitale temaer i 2018 - del 2

Kontanter forsvinder og robotterne kommer. Den digitale udvikling buldrer derudaf med uformindsket styrke og digital oprustning fylder mere og mere på virksomhedernes strategiske agenda. Bestemt ikke uden grund. Her bringer ITWatch anden og sidste del af Tim Frank Andersens forventninger til 2018.

Opkøb skal sikre SAP mod tæsk fra konkurrenterne

Hos SAP vil man væk fra den gamle opfattelse som tung og dyr ERP-leverandør. Planen har derfor de sidste år været opkøb af velfungerende softwarevirksomheder på de områder, hvor man man før blev overhalet af konkurrenterne.

Genbrugsappen Tradono henter 30.000 brugere om måneden

Loppemarkeds-appen Tradono vokser med op mod 30.000 brugere hver måned og har nu 750.000 brugere. En stor del af væksten tilskrives, at Tradono i modsætning til konkurrenterne udelukkende fungerer på mobilen, skriver Berlingske Business.

1 - 16 af 16

Seneste nyt

Se flere jobs