ITWatch

Fynsk it-samarbejde skal styrke iværksætteriet

Det offentlige initiativ Sharefifty5 i Svendborg indgår et nyt samarbejde med IT-Branchen Fyn, hvor organisationerne skal styrke iværksættermiljøet på øen.

Foto: PR

Iværksættere og folk med gode forretningsidéer på Fyn kan se frem til sparring og workshops, der har til formål at styrke iværksætternes forrentingsidéer, lederevner og stragier, når brancheorganisationen IT-Branchen Fyn indgår samarbejde med Sharefifty5.

Det offentlige initiativ Sharefifty5 er finansieret fire fynske kommer og Region Syddanmark, og formålet med organisationen er netop at fremme iværksætteri. Med det nyindgåede samarbejde med IT-Branchen Fyn ser projektleder i Sharefifty5, Charlotte Flugt, en god mulighed for organisationen til også at komme ud til de iværksættere, der ikke har taget springet og stiftet virksomhed endnu.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs