ITWatch

Fujitsu-chef om Atea-sagen: "Jeg tror, den sag markerer en milepæl i branchen i Norden"

Fujitsus danske landechef Søren Rinnov foretrækker Skandinavien, når han skal holde ferie. Han vil kigge indad og koble af. Og genlæse en bog om dårlige vaner. Og så gør han sig tanker om Atea-sagens betydning for branchen.

Søren Rinnov, Fujitsus topchef i Danmark,. foretrækker Skandinavien, men her er han med familien i Thailand på ferie. Foto: Søren Rinnov Privat

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ITWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger