ITWatch

S vil skære på udskældte konsulenter – men pengene går til it-folk

På tre år er statens konsulentudgifter steget med 1,5 mia. kr. Hovedparten af pengene går til it-konsulenter – især i Skatteministeriet, som kæmper med it-skandaler.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Flere penge til velfærdens kernetropper og færre til konsulenter bag skriveborde i kommuner, regioner og staten, lyder det fra Socialdemokratiet i et nyt velfærdsudspil, som S-formand Mette Frederiksen præsenterede mandag formiddag.

Ifølge Mette Frederiksen skal der især bruges færre penge på udskældte managementkonsulenter, men i hvert fald i staten går langt hovedparten af pengene til it-konsulenter. Det viser en kortlægning, som Finans har foretaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs