ITWatch

Socialdemokratiet langer ud efter regionspolitikere: Det er dårlig moral

Det falder ikke i god jord hos Socialdemokratiet, at flere politikere i Region Hovedstaden offentligt kræver afskedigelser som konsekvens af Statsrevisorernes hårde kritik af Sundhedsplatformen. "Lidt blodtørstigt," lyder det.

PR/Region Hovedstaden
Det er ikke i orden, at flere politikere offentligt siger, at de vil af med ledelsen i Region Hovedstaden, mener Leila Lindén (S) Foto: PR/Region Hovedstaden

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ITWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger