ITWatch

Dansk smartphoneselskab indgiver konkursbegæring

Det danske selskab Lumigon indgiver konkursbegæring. Selskabets ledelse og ejere har kæmpet, men forgæves. Storinvestor Michael Moesgaard er stolt af indsatsen, og ville gentage investeringen, hvis muligheden opstår.

Foto: PR/Lumigon

Det danske smartphoneselskab Lumigon indgiver egenbegæring om konkurs. Selskabet har netop indsendt den, og medarbejderne bliver i dette øjeblik orienteret af blandt andet storinvestor og serieiværksætter Michael Moesgaard, som har baseret sin formue på salget af mobilselskabet CBB til Telenor.

"Det er en trist sag, men jeg er stolt af, at jeg har været en del af Lumigon. Vi egenbegærer konkursen, så vi har ingen forsmåede investorer. Men de penge det kræver for at køre selskabet videre, er så store, at vi ikke selv kan komme med dem," siger Michael Moesgaard. Han ønsker ikke at fortælle, hvor meget han selv taber på selskabet, men siger, at det er et millionbeløb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs