ITWatch

Fiberselskab spillede dobbeltspil i flere år for at undgå regulering

Det tidligere SE har ikke prioriteret at få åbnet sine fibernet for konkurrenter på trods af udmeldinger om det modsatte, vurderer Konkurrencestyrelsen. Frygten var en kannibalisering af Stofa.

Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix

Det vakte opsigt, da daværende SE-topchef Niels Duedahl i sommeren 2017 gjorde klar til at åbne de fibernet, som energiselskabet gennem en årrække havde gravet ned i primært Sønderjylland.

Indtil da havde SE eksklusivt givet sin egen serviceudbyder Stofa mulighed for at sælge tv og internet gennem fibernettene, men nu skulle der skabes mere konkurrence.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs