ITWatch

Ericsson i ny rapport: Halvdelen af jordens befolkning er dækket af 5G i 2024

Om fem år vil knap halvdelen af jordens befolkning have adgang til 5G-dækning. Sådan lyder det fra televirksomheden Ericsson, der opjusterer 5G-forventningerne i ny rapport.

Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

I store dele af verden er man så småt gået i gang med at rulle et kommende 5G-netværk ud. Ifølge netværksselskabet Ericsson går der knap fem år, før 45 pct. af klodens befolkning har adgang til 5G-dækning. Dermed kommer en tredjedel af al global mobiltrafik til at foregå på 5G-netværket, lyder det.

Tallene kommer fra Ericssons såkaldte Mobility Report, som selskabet nu opjusterer sine 5G-forventninger på baggrund af:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs