ITWatch

Politikere godkender plan om nyt it-system til trecifret millionbeløb

Et nyt it-system til mere end 180 millioner, der skal give Kriminalforsorgen et kvalitetsløft, er godkendt af et politisk udvalg. Projektet har dog allerede fået et "rødt trafiklys" af Statens It for at blive forsinket og dyrere end planlagt.

Justitsminister Søren Pape Poulsen har anmodet om 180 mio. kr. til et nyt it-system til Kriminalforsorgen. Foto: /ritzau/Mads Nissen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ITWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger