ITWatch

Færre annoncerede udbud betyder mere opsøgende arbejde for it-selskaber

Antallet af annoncerede offentlige it-udbud er faldet voldsomt, efter den nye udbudslov trådte i kraft, viser tal fra Udbudsvagten. Det stiller krav til de danske it-selskaber, som i højere grad end tidligere skal opsøge kunderne og skabe relationer.

PR/Dansk IT
Ejvind Jørgensen, formand for Dansk IT's udvalg for it i den offentlige sektor og strategidirektør i it-selskabet Cbrain. Foto: PR/Dansk IT

Log ind for at læse artikler

Velkommen til ITWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger