ITWatch

It-konsulenthus: Kunderne tøver på grund af udfordrede konjunkturer

Hård konkurrence på markedet betyder, at Accenture skal kridte skoene for at sikre sig kunderne, der generelt er lidt mere tøvende end tidligere. Årsagen er pressede konjunkturer, der smitter af på kundernes købelyst, lyder det fra it-konsulenthusets danske landechef.

Philip Wiig er dansk landechef i Accenture. | Foto: Accenture/PR

It-konsulenthuset Accenture bevæger sig i øjeblikket rundt i et presset marked, og det skyldes særligt én ting: De samfundsøkonomiske konjunkturer.

Selskabet aflagde for nylig regnskab for den danske forretning, og her slog ledelsen fast, at it-konsulenthuset er udfordret af situationen hos kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs