ITWatch

Dansk softwarehus hædret

Danske softwarehus er hædret som det europæiske tech-selskabet med størst potentiale, skriver ITB i en meddelelse.

Morten Hellesøe Poulsen, stifter og direktør, modtager hæder

Det danske tech-selskab Plytix er blevet kåret som den europæiske virksomhed i tech-branchen i gruppen små og mellemstore virksomheder, der har størst potentiale til at blive en fremtidig europæisk tech gigant. Udnævnelsen af virksomheden deler den med to andre, skriver IT Branchen i en meddelelse.

"Stort tillykke skal der lyde her fra IT-Branchen. Det er et stærkt europæisk felt, der var repræsenteret, så det er ekstra flot, at en dansk virksomhed som Plytix ender som en af vinderne," siger Bjørn Borre, der er direktør for forretning og medlemsservice i IT-Branchen. Han var til stede ved prisoverrækkelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs