ITWatch

Redaktøren anbefaler

Happy Helper skifter formand

Startup-selskabet Happy Helper skifter formand. Selskabet har været udfordret med store underskud. Formandsskiftet ændrer ikke det store, siger direktøren.

Analytiker: Begrundelsen for Feldings exit er valid

Det giver mening at sende Morten Felding ud af Atea som topchef med henvisning til de finansielle resultater, siger analytiker Anders Elbak. Men Atea-sagen har også klæbet til ham, og det kan selskabet måske lægge bag sig nu, vurderer han.

Digitaliseringsstyrelsen holder E-boks i kort snor efter nedbrud

Det er ikke tilfredsstillende, at E-boks gentagende gange har oplevet nedbrud i sin løsning til digital post, lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen. Hos E-boks kender man endnu ikke årsagen til problemerne, men leverandøren understreger, at man arbejder på højtryk for at finde en løsning.

3-chef: Nu går vi efter andenpladsen på det danske mobilmarked

Mobilselskabet 3 regner med, at man nærmest allerede har overhalet Telia på det danske mobilmarked og sætter nu jagten ind på nummer to, Telenor. Metoden har været et langstrakt strategisk fokus skabt som følge af en af de værste priskrige på det danske mobilmarked nogensinde.

Dansk softwarehus køber op i USA

Danske Elearningforce har overtaget et amerikanske selskab. Opkøbet skal sætte fart under væksten, hvor softwareselskabet vil tredoble omsætningen i Nordamerika i løbet af de næste to år.

Analytiker: NNIT mister mere forretning hos Novo end ventet

Blødningen fortsætter hos NNIT, når det kommer til tilbagegangen hos kernekunden Novo Nordisk. Der er dog lys at skimte i horisonten, da it-selskabet forventer at lande forlængelse af en vigtig aftale, lyder det fra analytiker André Thormann.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger