ITWatch

Klummer

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Klumme: De 10 vigtigste digitale temaer i 2018 - del 2

Kontanter forsvinder og robotterne kommer. Den digitale udvikling buldrer derudaf med uformindsket styrke og digital oprustning fylder mere og mere på virksomhedernes strategiske agenda. Bestemt ikke uden grund. Her bringer ITWatch anden og sidste del af Tim Frank Andersens forventninger til 2018.

Klumme: De 10 vigtigste digitale temaer i 2018 – del 1

Kontanter forsvinder, og robotterne kommer. Den digitale udvikling buldrer derudaf med uformindsket styrke, og digital oprustning fylder mere og mere på virksomhedernes strategiske agenda. Bestemt ikke uden grund. Her bringer ITWatch første del af Tim Frank Andersens forventninger til 2018.

Klumme: I 2018 kommer gennembruddet for IoT

Fordelene ved Internet of Things (IoT) overskrider ifølge en global undersøgelse virksomhedernes forventninger, så vi kan sagtens sætte vores lid til hypen. Vi er dog bagud i Danmark sammenlignet med USA og Asien, og potentialet er derfor stort. Det skriver Arubas danske landechef, Morten Gransøe, i denne klumme.

Klumme: 2018 – året for tech banking?

KLUMME: De store teknologiselskaber bliver bankernes konkurrenter i det kommende år, skriver Tobias Holger Hansen fra Cardlay i ny klumme på FinansWatch, hvor han opfordrer de etablerede finansinstitutioner til at kigge mod teknologiselskaberne.

Klumme: Syv trends driver virksomhedernes it-udvikling i 2018

Det nye år kommer til at blive domineret af syv tendenser inden for it- og telebranchen, hvor især sikkerheden i og omkring vores netværk spiller en stor rolle, skriver group president hos Verizon Enterprise Solutions, George Fischer, i denne klumme.

Klumme: Kære it-chef, det er tid til at modernisere systemerne

"If it ain't broke, don't fix it"-tankegangen afholder virksomheder fra at investere i it-løsninger, men de risikerer at blive overhalet indenom, hvis ikke de er på forkant med udviklingen, skriver Ian Currie, europæisk chef for Dell Boomi, i denne klumme.

Klumme: Kunsten at bekæmpe en cyberwar

Automation og machine learning vil i fremtiden forbedre beskyttelsen mod cyberangreb, men hackerne er også helt med fremme i den teknologisk udvikling, skriver Mads Skalbo, regional direktør i Citrix for Danmark og Sverige, i denne klumme.

Klumme: Glem alt om bredbåndspuljen

Virsomheder og ikke bredbåndspuljer skal drive den digitale infrastruktur i yderområderne. Med virksomhederne følger nemlig lynhurtigt bredbånd, lyder det fra Rasmus Helmich, adm. direktør i Nianet, i denne klumme.

Klumme: Hype om kunstig intelligens er farlig

Begejstringen for kunstig intelligens i erhvervslivet giver indtryk af, at teknologien kan meget mere, end det er tilfældet. Konsekvensen kan blive fejlagtige investeringer i umoden teknologi eller menneskelige omkostninger som forkerte fyringer, skriver to forskere fra IT-Universitet i denne klumme.

Klumme: Gyldent øjeblik for øget fart på digitalisering

For både virksomheder og myndigheder er der lige nu en gylden mulighed for at lykkes med den digitale transformation og sikre store velstandsgevinster – men det kræver handling, skriver Accenture Strategys managing director Chr. Gabe i denne klumme.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger