ITWatch

Klummer

Klumme: Tiden er inde til at blive digital på en ny måde

Nye teknologier kan differentiere ens selskab fra mængden, men det kræver korrekt og ordentlig implementering, hvis det skal sikre forretningens fremtid, lyder det fra Per Overgaard, general manager hos Lenovo Danmark i denne klumme.

Klumme: Netneutralitet - hvad sker der rent faktisk i USA?

Der er mange myter om, hvad den amerikanske teleregulator FCC har gjort i forhold til netneutralitet. I virkeligheden genopretter myndigheden rammerne for internettet, skriver Roslyn Layton, der har været rådgiver for præsident Donald Trump, i denne klumme.

Klumme: Med digitaliseringen følger kompetenceudfordringen

Den digitale transformation er både en trussel og et potentiale for virksomhederne. Data om de menneskelige ressourcer bliver fremover en nøgleressource i opbygningen af en kontinuerlig læringskultur, fortæller Jens Bager fra SAP i denne klumme.

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Klumme: De 10 vigtigste digitale temaer i 2018 - del 2

Kontanter forsvinder og robotterne kommer. Den digitale udvikling buldrer derudaf med uformindsket styrke og digital oprustning fylder mere og mere på virksomhedernes strategiske agenda. Bestemt ikke uden grund. Her bringer ITWatch anden og sidste del af Tim Frank Andersens forventninger til 2018.

Klumme: De 10 vigtigste digitale temaer i 2018 – del 1

Kontanter forsvinder, og robotterne kommer. Den digitale udvikling buldrer derudaf med uformindsket styrke, og digital oprustning fylder mere og mere på virksomhedernes strategiske agenda. Bestemt ikke uden grund. Her bringer ITWatch første del af Tim Frank Andersens forventninger til 2018.

Klumme: I 2018 kommer gennembruddet for IoT

Fordelene ved Internet of Things (IoT) overskrider ifølge en global undersøgelse virksomhedernes forventninger, så vi kan sagtens sætte vores lid til hypen. Vi er dog bagud i Danmark sammenlignet med USA og Asien, og potentialet er derfor stort. Det skriver Arubas danske landechef, Morten Gransøe, i denne klumme.

Klumme: 2018 – året for tech banking?

KLUMME: De store teknologiselskaber bliver bankernes konkurrenter i det kommende år, skriver Tobias Holger Hansen fra Cardlay i ny klumme på FinansWatch, hvor han opfordrer de etablerede finansinstitutioner til at kigge mod teknologiselskaberne.

Klumme: Syv trends driver virksomhedernes it-udvikling i 2018

Det nye år kommer til at blive domineret af syv tendenser inden for it- og telebranchen, hvor især sikkerheden i og omkring vores netværk spiller en stor rolle, skriver group president hos Verizon Enterprise Solutions, George Fischer, i denne klumme.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger