ITWatch

En god leder giver sit Lego videre

Bruxelles, Florida, Luxembourg, London og nu København. 43-årige Rasmus Koefoed-Jespersen har aldrig sagt nej til en karrieremulighed. Han har længe flirtet med ledelse uden at turde sige det højt. I dag er han både chef for det britiske designbureau Sparck og it-konsulenthuset BJSS’s nye danske afdeling.

Rasmus Koefoed-Jespersen, adm. direktør i designbureauet Sparck og leder af it-konsulenthuset BJSS's nye danske afdeling. | Foto: Pr

Da Rasmus Koefoed-Jespersen blev færdiguddannet radiomekaniker i år 2000, blev han headhuntet til Sony Nordic i Ballerup for at skille, reparere og kvalitetssikre Sonys nyeste elektronik og telefoner. Ud over at tale med producenten i Japan og diverse forhandlere brugte han også en del tid på at følge udviklingen i de store excel-ark, som hans chef lavede.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs