ITWatch

Microsoft vil hæve lønnen for at kompensere for stigende leveomkostninger

Ansatte under partnerniveau - også i Danmark - har udsigt til højere løn. Computergiganten hæver sit globale budget til lønstigninger med næsten 50 pct.

Foto: PR

Efter at flere af fagbevægelsens topfolk har været ude at kræve lønstigninger som følge af den stigende inflation, meddeler den første store virksomhed i Danmark, at de ansatte har udsigt til mere i løn som følge af højere leveomkostninger.

Computergiganten Microsoft vil hæve sit budget til lønstigninger med næsten 50 pct. for at kompensere de ansatte for inflationen og for at holde på talenterne. Udsigten til lønstigninger gælder ifølge Microsoft Danmark også danske ansatte. Derudover ønsker virksomheden i Danmark ikke at kommentere sagen men henviser til en udtalelse fra hovedkontoret i Seattle, USA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs