ITWatch

Fynsk fiberudbyder åbner for Norlys-platform

Den delvist Norlys-ejede fynske fiberspecialist, SEF Fiber, vil åbner nu sit fibernet op og tilslutter sig Opennet-plaformen, der skal give SEF's fiberkunder adgang til et bredere udbud af tjenester.

Foto: PR NORLYS

Kunderne hos den fynske fiberudbyder SEF Fiber får nu udsigt til et bredere udbud af indholdsleverendører. Det sker, når det delvist Norlys-ejede fiberselskab åbner op for sin første aftale via Norlys Opennet-platform.

Platformen skal give øget udbud af tjenester og indhold på Norlys og andre selskabers fibernet, som via Opennet bliver tilgængelig for mange øvrige indholdsudbydere.

Opennet blev oprindelig stiftet af Norlys som et en markedsplads, hvor fiberejere og indholdsudbydere kan samarbejde og indgå aftaler, hvis fiberejerne ønsker at åbne deres net.

Det betyder eksempelvis, at et teleselskab, der ikke har fiber i et givent område, alligevel kan tilbyde tv- og internet-pakker til fiberkunderne i det område. Samtidig kan fiberejerne glæde sig over, at det bliver mere attraktivt at tilslutte sig fiberen.

SEF's første aftale er således med Stofa, som i forvejen var leverandør hos SEF Fiber, men som nu er indgået via Opennet-platformen som den første af sin art.

Norlys ejer 25 pct. af SEF Fiber og Stofa.

Teleekspert: Milliardhandel vil gøre Norlys i stand til at indfri drømmen om at blive ejer af et mobilselskab

Yousee varsler nye prisstigninger ved årsskiftet 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs