ITWatch

Logitech slog ikke forventningerne nok i første kvartal og falder 5 pct.

Computerudstyrsproducenten Logitech slog analytikernes forventninger i første kvartal af sit forskudte regnskabsår. Der er dog tale om en "normal" præstation over forventningerne, mener analytiker ifølge Bloomberg News.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Selv om Logitechs resultater lå over forventningerne, er der ikke meget, der indikerer, at investeringsgrundlaget for Logitech-aktien skulle have ændret sig, mener finanshuset Morgan Stanley.

I første kvartal af det forskudte regnskabsår solgte Logitech for 1,31 mia. dollar - svarende til over 8 mia. kr. Her var ifølge konsensusestimater indsamlet af Bloomberg News ventet salg for 1,19 mia. dollar.

Den justerede indtjening per aktie overgik ligeledes analytikernes forventninger. Her realiserede selskabet en indtjening per aktie på 1,22 dollar mod ventet 0,95 dollar.

Logitech-topchef Bracken Darrell siger i regnskabet, at kvartalsresultatet vidner om selskabets evner og "fremragende" driftsudførsel.

Mindre optimistisk er Morgan Stanley, der ifølge Bloomberg News bemærker, at selv om salget af spilleudstyr, mus og kombinerede salgsløsninger overpræsterede for kvartalet, landede salget af udstyr til blandt andet videoproduktion og tablets under forventning.

Aktien sendes ned med 5,1 pct. til 105,40 schweizerfranc på børsen i Zürich.

Randrusiansk overvågningsfirma går frem 

Kinesisk komet er på vej til at blive verdens største smartphone-producent 

Mere fra ITWatch

Cisco registrerer ny proforma-direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs