ITWatch

TDC Net lancerer ny hjemmearbejdsmodel

I kølvandet på coronakrisen har en måling blandt medarbejderne i TDC Net vist, at der er stor begejstring for hjemmearbejde. Det betyder, at 2500 ansatte nu har mulighed for at lave en hjemmearbejdsaftale med sin leder.

Foto: Pexels

En ny ordning med hjemmearbejdsaftaler hos TDC Net er blandt andet et rsultat af, at produktiviteten på hjemmekontorerne var mindst lige så god som på arbejdspladsen, og at den individuelle fleksibilitet betyder meget for medarbejderne.

Det skriver Finans, som har talt med HR Udviklingschefen i TDC Net, Pernille Lund Stæhr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs