ITWatch

Alle svenske Coop-butikker er genåbnet efter hackerangreb

Globalt hackerangreb har påvirket Coops kassesystemer i Sverige, men nu er alle butikkerne åbnet igen efter kæmpe IT-indsats.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en barsk uge for teknikere og IT-specialister i svenske Coop. Efter hackerangrebet i sidste uge på den amerikanske IT-leverandør Kaseya fra Florida, blev selskaber i en lang række lande ramt af nedbrud, herunder kassesystemerne i Coop's butikker over hele Sverige.

Nu er alle butikker åbnet efter opdatering af kassesystemer ude i alle de omkring 800 berørte butikker, fortælles der i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs