ITWatch

Udrulning af MitID udskydes med to måneder

August skulle være startskuddet til udrulningen af NemID's afløser, men det bliver nu udskudt til oktober. Flere brugere skal være med i testfasen. Alle brugere vil være overgået til den nye løsning i sommeren 2022.

MitID ejes af et partnerskab bestående af Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark. | Foto: PR/Digitaliseringsstyrelsen

De første brugere skulle efter planen have taget MitID, som er afløseren for Nem ID, i brug i august, men det bliver nu udskudt til oktober. Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen i en pressemeddelelse.

"Borgernes oplevelse af MitID har topprioritet, og derfor vil vi gerne sikre, at de får en tryg og god oplevelse, når de skal i gang med at bruge MitID. Derfor forlænger vi nu testperioden, så flere kan teste MitID og alle løsningens funktionaliteter, inden vi ruller løsningen ud til hele Danmark," siger Adam Lebech, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs