ITWatch

Skatteminister får kritik for rosenrød præsentation af ejendomsvurderinger trods advarselslamper

Statens eget it-tilsyn ser væsentlige udfordringer og behov for en radikal ændring, hvis man skal nå i mål med nye ejendomsvurderinger. Og at minister Morten Bødskov ikke nævnte dette på nyligt pressemøde får nu kritik.

Skatteminister Morten Bødskov (S) | Foto: Miriam Dalsgaard

Det er "ikke umuligt" at komme i mål med ejendomsvurderinger, men det vil kræve en "turnaround," "radikale" ændringer og ekstern hjælp, lød det for nyligt fra statens it-tilsyn, men det undlod skatteminister Morten Bødskov (S) at nævne, da han lancerede udsendelse af de første ejendomsvurderinger i sidste uge, skriver Berlingske.

It-professorer udlægger et billede af en sønderlemmende kritik fra rapporten, og fra de politiske modstandere er der heller ikke meget hjælp at hente. Dansk Folkepartis skatteordfører Dennis Flydtkjær udlægger det overfor Berlingske således:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Bæredygtighed mangler i offentlige udbud

Der er langt mellem ord, der lægger sig op ad bæredygtighed, i de offentlige udbud, mener en ph.d.-forsker, der i et projekt er ved at under søge de offentlige indkøb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs