ITWatch

Investorer kaster sig over selskaber der beskytter virksomheder mod hackerangreb

Eksplosionen i antallet af sofistikerede hackerangreb er skidt nyt for verdens største virksomheder. Men det er en gylden mulighed for de små softwareselskaber, som leverer sikkerhedsydelser, vurderer storbank.

Foto: Silas Stein/AP/Ritzau Scanpix

En bølge spektakulære hackerangreb har gjort mindre selskaber, der sælger it-sikkerhed, meget eftertragtede på finansmarkedet.

"Strømmen af nyheder om disse angreb er taget til på det seneste, efterhånden som konsekvenserne bliver større. Det er tydeligt, at hackerangreb rykker op ad listen over de største trusler mod mange selskaber, og det kan øge investeringer på området. Derved bliver cybersikkerhed også et mere attraktivt område at sætte sine penge for investorer," skriver Scott Chronert, strateg hos den amerikanske storbank Citigroup, i en note.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs