ITWatch

Ny indsatsgruppe vil sikre førerposition til Danmark indenfor deling af data

Dansk Industri har lavet en indsatsgruppe bestående af blandt andre topchefer fra Netcompany, Microsoft, IBM og Systematic, der skal komme med konkrete initativer, der kan bringe Danmark i spidsen, når det kommer til deling af data

Foto: PR

Danmark skal sikre sine egne digitale platforme, hvor det offentligt-private samarbejde skal styrkes gennem deling af data. Det har Dansk Industri oprettet en indsatsstyrke, der skal forsøge at sikre med 25 topchefer fra dansk erhvervsliv. Det skriver Berlingske.

Indsatsgruppen har netop haft sit første møde, skriver Berlingske. Og gruppen tæller store profiler fra erhvervslivet: blandt andre André Rogaczewski fra Netcompany ogNana Bule fra Microsoft Danmark er med.

I en meddelse siger branchedirektør i DI Digital, Rikke Hougaard Zeberg:

"Data kan blive Danmarks måske mest værdifulde råvare fremover, men vi bruger det slet ikke nok i dag. Dermed går vi glip af store værdier for samfundet i form af nye sundhedsløsninger - og for vores virksomheder, som eksporterer de nye løsninger."

It-rådet: Konsulentbesparelser skaber problemer for offentlige it-projekter

Simon Kollerup vil øge adgang til sundhedsdata 

Mere fra ITWatch

TDC taber terræn igen

Det går fortsat tilbage for Danmarks største telekoncern, TDC, der i årets første kvartal tabte både kunder og omsætning. Selskabet skærer ned med hård hånd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs