ITWatch

Marianne Dahl forlader toppost i Microsoft

Efter seks år, hvor Marianne Dahl er steget i graderne i et af verdens største softwareselskaber Microsoft, forlader hun sin stilling som Vice President for salg og marketing i Vesteuropa. Hun har ikke noget nyt job på hånden.

Foto: Microsoft / PR

Den 46-årige Marianne Dahl, som har haft en kometkarriere i et af verdens største og mest værdifulde selskaber, Microsoft, forlader nu overraskende en toppost i selskabet.

"Det er i dag en speciel dag. Jeg har besluttet at forlade Microsoft efter seks virkelig tranformative år. Det har været privilegum at arbejde med så talentfulde mennesker i det danske datterselskab og på det Vesteuropæiske område. (...) Jeg er meget stolt over, hvad vi har opnået sammen".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs