ITWatch

Softwarefirmaet Templafy henter 80 mio. kr.

Det danske it-firma Templafy låner 80 mio. kr. hos Vækstfonden og Danske Bank, inden selskabet senere kaster sig ud i en større finansieringsrunde.

Templafys adm. direktør Jesper Theill Eriksen (tv.), bestyrelsesformand Preben Damgaard (th.) og produktchef Christian Lund (midten). | Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

It-firmaet Templafy, som har den tidligere TDC-topchef Jesper Theill Eriksen som adm. direktør, har hentet 80 mio. kr. til sine vækstambitioner.

Det skriver Berlingske.

Templafy har lånt de 80 mio. kr. af Vækstfonden og Danske Bank, og vil benytte pengene til at ansætte flere medarbejdere og udskyde behovet for en større omgang kapitalrejsning.

"Det betyder, at vi får mulighed for at skabe mere værdi i virksomheden, før vi skal sælge aktier, hvis man sætter det på spidsen," siger Jesper Theill Eriksen til Berlingske.

Firmaet udvikler software, der sikrer, at en virksomheds grafiske udtryk i præsentationer, dokumenter, kontrakter og lignende altid er ens og foregår med opdaterede logoer og billeder. I begyndelsen af 2018 hentede Templafy 100 mio. kr. i en finansieringsrunde hos internationale investorer.

Vækstfonden og Danske Bank håber, at lånet kan hjælpe med at holde Templafy på dansk jord. Selskabet har hovedkontor i København, men har også 30 ansatte i New York.

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs