ITWatch

Cloudeon-direktør vil være markedsledende om fem år

Frank Mogensen, adm. direktør i it-virksomheden Cloudeon, har vilde vækstplaner for sit selskab, der på kort tid er vokset fra ingenting til en virksomhed med tocifret millionomsætning og kommende filial i London.

Cloud er den helt nye udvikling inden for it, mener Frank Mogensen, stifter af virksomheden Cloudeon.

Som så mange andre iværksætter-succeser startede det for Frank Mogensen og hans partnere i spartanske omgivelser uden meget andet end gode ideer.

Det var i 2016, da de stiftede selskabet Cloudeon i et tomt lokale i Lyngby. I dag, små to år senere, er de rykket til fine forhold i Søborg, hvorfra de administrerer en virksomhed med en omsætning på 44 mio. kr. og en bundlinje i 2017 på 4,4 mio. kr.

Det fortæller Frank Mogensen i et interview til Børsen.

Cloudeons forretningsmodel bygger på at løse virksomheders forretningsproblemer digitalt og ved hjælp af ’skyen’. Den netbaserede cloud-teknologi er nemlig langt fra udnyttet fuldt ud, lyder det.

"Cloud er den helt nye udvikling inden for it. Om fem år vil man sidde tilbage og ryste på hovedet af den måde, man gjorde det før, hvor man havde gammeldags servere nede i kælderen," siger Frank Mogensen til avisen.

Mere konkret laver Cloudeon løsninger til virksomheder via allerede eksisterende it-byggeklodser. Dem sætter Cloudeon så sammen på nye måder for dermed at få dem til at tale sammen med hinanden og virksomhedens databaser.

Og det gør selskabet så godt, at det har planer om at ansætte 50 nye medarbejdere og til marts at udvide med nyt kontor i London. Ambitionerne er nemlig skyhøje. Står det til Frank Mogensen,  går der ikke mere end fem år, før Cloudeon  er markedsledende i at lave digitale løsninger i cloud for de største globale virksomheder.

Cloudselskab henter ny direktør

Cloud-selskab henter erfarent navn til chefpost hos Nets 

Mere fra ITWatch

Ericsson: De næste fem år vil vores dataforbrug eksplodere

Om blot fem år vil antallet af 5G-abonnementer i verden runde fem milliarder og 80 procent af alle mobile bredbåndsabonnementer vil være baseret på 5G. Sådan lyder et par forudsigelser fra Ericssons årlige rapport om de kommende år på mobilområdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs