ITWatch

Klumme: Væn dig til skyen, for den er kommet for at blive

Danmark er på vej ind i skyen. Tal fra Danmarks Statistik viser, at halvdelen af de danske virksomheder allerede bruger cloud-teknologi, men den sidste halvdel og det offentlige skal følge trop, ellers kan det koste dyrt, skriver Dell Boomis europæiske direktør Ian Currie i denne klumme.

Foto: PR/DELL

Hvad har Skat, Rigspolitiet og Arbejdsskadestyrelsen til fælles? It-skandaler for milliarder og en tur i mediemøllen. Et kuldsejlet it-projekt koster – både kroner og arbejdstimer, for ikke at tale om udgiften på goodwill-kontoen hos omverdenen. Og selv om vi sjældent hører om problemerne i de private virksomheder, hvor der ikke er skattekroner på spil, går det ikke meget bedre der.

Helt nye tal fra Danmarks Statistiks opgørelse over it-anvendelsen i danske virksomheder viser, at 51 pct. af de danske virksomheder bruger cloudteknologi. Det er en stigning på 21 pct. i forhold til sidste år, og derfor er det også nu, den sidste halvdel af de private virksomheder og den offentlige sektor skal komme ind i kampen. Det kan nemlig blive rigtig dyrt at lade være.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs