ITWatch

Klummer

Klumme: Alle virksomheder er blevet til tech-virksomheder

Teknologi er blevet til det underliggende fundament, som gennemsyrer enhver virksomhed, og langsomt udvisker skillelinjen mellem tech-virksomheder og alle andre virksomheder, skriver CIO for VMware & Dell Technologies, Bask Iyer, i denne klumme.

Klumme: Ingen plads til nedbrud

Organisationer, der er afgørende for vores infrastruktur, skal være bedre forberedt på cyberkriminalitet, skriver Victor Engelbrect Dohlmann fra Veeam Software i denne klumme.

Klumme: Beskyt din fintech, før det er for sent

Det kan i værste fald gå ud over virksomhedens værdi og appel over for mulige købere og investorer, hvis ikke fintech-selskaber overvejer, hvordan man sikrer ens intellektuelle rettigheder. Det skriver Robert Reading, direktør i rådgivningshuset Compumark.

Klumme: Sæt spørgsmålstegn ved dine smarte produkter i hjemmet

Med milliarder af onlineprodukter i samfundet og helt inde i de enkelte hjem kan der potentielt følge ubudne gæster. Sikkerheden er til tider lav, og det handler om at slå fornuften til, når der købes ind blandt Internet of Things, skriver KMD's sikkerhedskyndige Ebbe Skak Larsen i denne klumme.

Klumme: Teleforliget er gammel vin på nye flasker

Der er intet nyt i regeringens teleforlig. Det er blot et godt eksempel på, at politikere gerne tager æren for det, private virksomheder gør for Danmark. Sådan siger teleanalytiker John Strand i denne klumme.

Klumme: Netværkssikkerheden skal have lidt ekstra kærlighed nu

Den kommende persondataforordning kalder på nye former for netværksovervågning. Virksomheder skal nemlig kunne reagere hurtigere end hidtil, hvis uheldet er ude, og der er brud på netværket, skriver Allan Højberg, solution architect fra Aruba i denne klumme.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger