ITWatch

Klummer

Klumme: Utopi at tro, at I kan skærme jer fuldstændigt mod cyberangreb

Et databrud er ødelæggende, frustrerende og farligt for en virksomhed. Alligevel kæmper de it-sikkerhedsansvarlige ude i virksomheden ofte med at få godkendt de budgetter, der skal til for at kunne bekæmpe de cyberkriminelle, skriver Maxim Frolov fra sikkerhedsfirmaet Kaspersky Lab i denne klumme.

Klumme: Ung vildskab skal føre til next practice

Langt de fleste organisationer er slet ikke gearet til den innovation, der kommer med ny software og data, skriver Jesper Schleimann fra SAP i denne klumme. Han mener, at ungdommen kan hjælpe med at løse den udfordring.

Klumme: Kunderne foretrækker selvbetjening

De kommende år vil flere kundehenvendelser blive løst ved hjælp af selvbetjening. Det stiller krav til virksomhederne om at skifte deres gamle legacy-systemer ud, skriver Benjamin Keyser fra Zendesk i denne klumme.

Klumme: Frygt ikke myterne - velfærdens digitale fremtid ligger i skyen

FN har kåret Danmark som verdens mest digitaliserede land. Alligevel verserer sejlivede myter om lagringen af vores data i "skyen" og hindrer muligheden for at høste nogle af digitaliseringens laveste hængende frugter. Det påpeger Frank Stjerne, chefkonsulent hos Kombit, i denne klumme.

Klumme: Ja tak til digital service i verdensklasse

Innovationsminister Sophie Løhde (V) er på rette vej, når hun med udspillet digital service i verdensklasse lægger op til at lave en digitaliseringspagt mellem staten, KL og Danske Regioner. Det skriver Betina Hagerup, direktør i KMD, i en klumme på PolicyWatch.

Klumme: Pas på hypen om den kunstige intelligens

Der er med god grund voldsom hype om kunstig intelligens (AI). Udsigten til intelligente løsninger, som selv tager velbegrundede rationelle beslutninger på et splitsekund, er forblændende, men på den anden side er AI også bare mere af det samme, skriver Jonas Alstrup fra SAP i denne klumme.

Klumme: Pas på med at træne fremtidens ledere til fortidens ledelse

Der er opbrud i danske virksomheder og organisationer i disse år, hvor digitaliseringen har store organisatoriske og ledelsesmæssige konsekvenser. Langt fra alle ledere er rustet til at lede fremtidens organisationer, skriver Henrik Trepka, leder af Dansk IT’s CIO-netværk, og Tune Hein, ledelsesrådgiver, i denne klumme.

Klumme: Lad mobilen blive i penalhuset

Mobilen forstyrrer skoleeleverne, viser undersøgelser, hvilket har fået skoler til at forbyde telefonerne. Men begge dele er et skråplan. Det er tid til at få en saglig diskussion om, hvornår teknologi passer ind på skolerne, og hvornår den ikke gør, for teknologiforståelse i skolen er afgørende for erhvervslivet, skriver DI-direktør Lars Frelle-Petersen i denne klumme.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger