ITWatch

Timing var årsag til Peakon-succes

At it-virksomheden Peakon, der leverer HR-løsninger til store virksomheder fik succes skyldes i høj grad timing, mener en af stifterne.

Kasper Hulthin er medstifter af Peakon, der blev solgt for 4 mia. kr. til amerikanske Workday. | Foto: Peakon/PR

At det amerikanske it-selskab Workday tidligere i år valgte at købe den danske start-up, Peakon, til et beløb på over 4 mia. kr. skyldes især at Peakon timingsmæssigt ramte helt plet med sin software, der kan måle og forbedre medarbejdernes trivsel, skriver Børsen.

Peakon opstod for seks år siden og har udviklet systemer, der giver ledere med medarbejderansvar feedback fra deres ansatte.

"Det, der var sket frem til Peakon var, at alle fokuserede på rekruttering. Men der skal også gøres noget for at fastholde dem, der allerede er i en virksomhed. Det var det, som vi ville gøre," siger Kasper Hulthin der er en af medstifterne af Peakon til Børsen.

Ifølge en analyse fra PwC er der stor sandsynlighed for vækst i markedet for HR-tech, der også er gået til at være et marked med en værdi på over 148 mia. dollar.

Planday solgt for et milliardbeløb: "Det giver mig selvfølgelig nogle friheder hen ad vejen" 

 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs