ITWatch

Dansk techvirksomhed sigter efter børsnotering i år

Den danske techvirksomhed Penneo har planer om at gå på børsen i andet kvartal 2020, fortæller den nye investor Michael Moesgaard Andersen, der er stifter af CBB Mobil.

Foto: Katrine Marie Kragh/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Stifteren af CBB Mobil Michael Moesgaard Andersen har købt sig ind i den danske techvirksomhed Penneo, som vil børsnoteres i andet kvartal 2020.

Det skriver Børsen.

"De fordele, der ligger ved at notere sig på First North, er vi tilfredse med, så vi har ikke behov for at gå på hovedbørsen (Københavns Fondsbørs, red.) lige nu," siger Michael Moesgaard Andersen til Børsen og afslører samtidig, at han gerne se selskabet blive noteret på Nasdaq i New York en dag.

Michael Moesgaard Andersen solgte CBB Mobil til Telenor tilbage i 2014 og nu har han altså købt sig ind i Penneo for et tocifret millionbeløb, der giver en ejerandel på 10-15 pct., skriver Børsen.

It-virksomheden Penneo arbejder bl.a. med at digitalisere virksomheders digitale workflow, og planen med børsnoteringen er at skaffe kapital til at udbrede platformen globalt.

Venturefolk holder øje med "milliardstort" legaltech-marked 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs