ITWatch

Dansk techvirksomhed sigter efter børsnotering i år

Den danske techvirksomhed Penneo har planer om at gå på børsen i andet kvartal 2020, fortæller den nye investor Michael Moesgaard Andersen, der er stifter af CBB Mobil.

Foto: Katrine Marie Kragh/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Stifteren af CBB Mobil Michael Moesgaard Andersen har købt sig ind i den danske techvirksomhed Penneo, som vil børsnoteres i andet kvartal 2020.

Det skriver Børsen.

"De fordele, der ligger ved at notere sig på First North, er vi tilfredse med, så vi har ikke behov for at gå på hovedbørsen (Københavns Fondsbørs, red.) lige nu," siger Michael Moesgaard Andersen til Børsen og afslører samtidig, at han gerne se selskabet blive noteret på Nasdaq i New York en dag.

Michael Moesgaard Andersen solgte CBB Mobil til Telenor tilbage i 2014 og nu har han altså købt sig ind i Penneo for et tocifret millionbeløb, der giver en ejerandel på 10-15 pct., skriver Børsen.

It-virksomheden Penneo arbejder bl.a. med at digitalisere virksomheders digitale workflow, og planen med børsnoteringen er at skaffe kapital til at udbrede platformen globalt.

Venturefolk holder øje med "milliardstort" legaltech-marked 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs