ITWatch

Globalconnect starter opkøbsfest med køb af Netteam

It-selskabet Globalconnect har med købet af Netteam foretaget det første af de opkøb, som skal sikre selskabet en stærkere position på det nordeuropæiske marked.

Foto: Globalconnect

Efter at have fusioneret med norske Broadnet i september sidste år, varslede Globalconnect en forestående opkøbtsjagt, og første skud til den har nu lydt. Således har selskabet, der har kapitalfonden EQT til hovedaktionær, nemlig købt 70 pct. af det danske selskab Netteam.

Det skriver Børsen.

Der bliver ikke oplyst nogen økonomiske detaljer om opkøbet af Netteam, men det skal ifølge adm. direktør Morten Lippert hjælpe Globalconnect med at nå sin ambition om at blive en af de helt store aktører på det nordiske marked for digital infrastruktur og dataopbevaring.

"Vi så, at der var et sort hul på vores bingoplade, som Netteam kunne fylde ud. Man kan fylde hullet selv organisk, men det er både hurtigere og nemmere at købe sig ind i markedet og få et stort kompetencesæt fra start," lyder det fra Martin Lippert.

Netteam omsætter årligt for omkring 100 mio. kr., og selskabets adm. direktør Peter Durup ser stor værdi i, at selskaberne med sammenlægningen kan tilbyde sikkerhed og trådløst netværk samt muligheden for at binde kundernes lokationer sammen. Og med varslingen om yderligere opkøb, kan den samlede tilbudspakke vokse sig større inden for den nærmeste fremtid.

Familien Zibrandtsen skyder millioner i netværksfirma 

Globalconnect klar til straks at åbne sit fibernet for salg til private

Topboss klar med strategien for et nyt Globalconnect med norske muskler  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs