ITWatch

Ny formand for iværksætterpanel: Jeg skal køre de nye anbefalinger i mål

Tommy Andersen tager over som formand i Iværksætterpanelet efter navnebroderen Tommy Ahlers med glæde og ser frem til at få den nye runde af anbefalinger gjort færdig.

Tommy Andersen (tv) er ny formand for Iværksætterpanelet. | Foto: PR

Med udnævnelsen af Tommy Ahlers som ny uddannelses- og forskningsminister bliver det den anerkendte iværksætter og investor Tommy Andersen, der tager over som formand i regeringens iværksætterpanel.

Han fortæller til ITWatch, at det var helt naturligt, at der skulle en udskifting til på posten, efter kollegaen blev udpeget som minister. I den forbindelse blev Tommy Andersen spurgt af erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) om det var noget for ham at overtage formandsarbejdet i panelet, og det takkede han hurtigt ja til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs