ITWatch

Telenor vil have TDC's priser undersøgt i stort udbud

Hvordan kan TDC regne den ud med overskud, når selskabet har vundet 80 kommuner samt Statens telefoni? Det vil Telenor have undersøgt efter nederlag, skriver Børsen.

Jesper Hansen, adm. direktør for Telenor | Foto: PR/TELENOR

Det kan ikke hænge sammen, når TDC er i stand til at få en god forretning ud af at levere telefoni til kommunerne samt Staten i det netop afsluttede udbud, som SKI har gennemført.

Det mener Jesper Hansen, adm. direktør for Telenor. Det skriver Børsen.

Udbuddet er netop vundet af TDC, en opgave Telenor ellers har siddet med siden 2001.

"Jeg har indstillet mig på, at jeg har tabt. Jeg vil bare være sikker på, at jeg har tabt på de rigtige præmisser. Det, synes jeg, er rimeligt, sagens størrelse i betragtning. Jeg har jo kun haft begrænset aktindsigt i sagen. Derfor søger jeg rådgivning – og en vurdering – hos konkurrencemyndighederne. Så må de hjælpe mig med at forstå, om der er noget at komme efter eller ej," siger Jesper Hansen til avisen.

TDC meldte ud, at aftalen er så stor, at den påvirker TDC's samlede resultater.

Telenor angriber TDC's SKI-aftale: Undrer sig over prisen 

Analytiker: SKI-aftale er positiv på flere fronter og vil løfte aktien 

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs