ITWatch

Mere end 10.000 danskere har hentet Apple Pay efter dansk lancering

Efter at Nordea og Jyske Bank tirsdag har givet deres kunder mulighed for at betale med Apple Pay har mere end 10.000 danskere alene i dag valgt at tilknytte deres betalingskort til Apple Pay. Det skriver Berlingske Business.

Foto: /ritzau/AP/Charles Sykes

Mindst 10.000 danskere har tirsdag tilknyttet deres betalingskort til Apple Pay, efter at Nordea og Jyske Bank i dag gjorde det muligt at betale via Apple Pay. Det skriver Berlingske Business.

"Mængden bekræfter, at vi har set rigtigt i forhold til, at der er en stor interesse for Apple Pay," siger bankdirektør Peter Schleidt fra Jyske Bank.

Apple Pay fungerer ved, at et kreditkort tilknyttes en app, som man herefter kan betale med. I Danmark kan bruges ved betalingsterminaler med symbolet for Apple Pay eller kontaktløse kortbetalinger. Derudover kan Apple Pay bruges i mange apps og online. Apple Pay kræver en Iphone 6 eller en nyere version af Iphone.

Peter Schleidt forventer, at antallet af Jyske Bank-kunder, som har koblet sig op på Apple Pay vil være fordoblet inden dagen er omme.

Nu er Alipay klar til at tage imod kinesiske turister i Danmark 

Nets-bejler vil beholde topchef Bo Nilsson på posten 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs