ITWatch

Google bringer burritos ud i bushen med droner

De første dronetests med udbringning af mad har fundet sted, lyder det fra en Google-partner.

Foto: /ritzau/AP/Marcio Jose Sanchez

Så er dronerne ved at overtage - ikke verden - men madudbringningen. I hvert fald har Googles partner, Project Wing, annonceret, at de første dronetest med udbringning af blandt andet burritos i bushen i Australien er sket. Det skriver CNN Money.

Den flyvende udbringning er foregået i en landsby nærheden af Canberra, hvor de fleste indbyggere skal køre 40 minutter, hvis de vil købe ind eller ud og spise ude.

Men det er ikke helt så simpelt at flyve noget ud i bushen, som det måske lyder. Der er forhindringer som træer, strømkabler og lignende, som droner skal forcere. Og det kan være en udfordring - især hvis det drejer sig om take away, der gerne skal være varm, når maden ender hos kunden.

"Den information vi får, når vi tester, hjælper os til at lave et system, som betyder, at de forretningsdrivende kan koncentrere sig om det, de er gode til og ikke skulle bekymre sig om kompleks logistik og levering," siger en talsmand fra Project Wing til CNN Money.

Google bekræftet som køber af svensk skov

Ny dansk Google-partner: "Danmark er kendt for lyd, design og hesteopdræt" 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs