Advokater afholder hackathon

Digitaliseringens vinde blæser også gennem advokatbranchen, der i weekenden udfordrer softwareudviklere og digitale forretningsudviklere til at komme op med de bedste nye ideer inden for legal tech.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Det er en faggruppe med et lettere støvet image, som i weekenden har inviteret en folk med en anderledes ungdommelig og mindre paragraftung selvforståelse på besøg.

Det skriver Berlingske Business.

Danske Advokater lægger i weekend lokaler til et såkaldt hackathon, hvor softwareingeniører, designere og digitale forretningsudviklere skal dyste om de bedste ideer inden legal tech.

"Vi kan se, at softwareudviklere er efterspurgte. Derfor må vi som branche markedsføre os over for dem. Vi skal vise, at vi også kan være interessante at lave løsninger for," siger Lotte Eskesen, formand for Danske Advokater, om arrangementet til Berlingske Business.

I løbet af 48 timer, som konkurrencen varer, skal de cirka 80 deltagere udvikle den bedste produktide til en legal tech-virksomhed. En jury vil i sidste ende udpege tre vindere. Førstepræmien er på 25.000 kr.

Danske advokater vil hjælpe skandinaviske startups til Silicon Valley

Kunstig intelligens hædres som fremtiden, men kun få er med på vognen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også