ITWatch

Advokater afholder hackathon

Digitaliseringens vinde blæser også gennem advokatbranchen, der i weekenden udfordrer softwareudviklere og digitale forretningsudviklere til at komme op med de bedste nye ideer inden for legal tech.

Foto: Colourbox

Det er en faggruppe med et lettere støvet image, som i weekenden har inviteret en folk med en anderledes ungdommelig og mindre paragraftung selvforståelse på besøg.

Det skriver Berlingske Business.

Danske Advokater lægger i weekend lokaler til et såkaldt hackathon, hvor softwareingeniører, designere og digitale forretningsudviklere skal dyste om de bedste ideer inden legal tech.

"Vi kan se, at softwareudviklere er efterspurgte. Derfor må vi som branche markedsføre os over for dem. Vi skal vise, at vi også kan være interessante at lave løsninger for," siger Lotte Eskesen, formand for Danske Advokater, om arrangementet til Berlingske Business.

I løbet af 48 timer, som konkurrencen varer, skal de cirka 80 deltagere udvikle den bedste produktide til en legal tech-virksomhed. En jury vil i sidste ende udpege tre vindere. Førstepræmien er på 25.000 kr.

Danske advokater vil hjælpe skandinaviske startups til Silicon Valley

Kunstig intelligens hædres som fremtiden, men kun få er med på vognen 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs