ITWatch

It-selskab indfører tvungen motion for medarbejderne

It-sikkerhedsvirksomheden Chili Security har indført obligatorisk motion for de ansatte. Er medarbejderne utilfredse, kan de finde en anden arbejdsplads, fastslår direktør.

Foto: Colourbox

Siden nytår har den odenseanske it-sikkerhedsvirksomhed Chili Security indført to ugentlige træningspas for medarbejderne som en del af arbejdstiden. Det skriver TV 2.

Den obligatoriske motion er sat i verden for at nedbringe sygefraværet, fortæller direktør Martin Larsen.

"Hvis vi kan sørge for at effektivisere medarbejderne, når de er på job, og vi har mindre sygefravær, så er det alt værd. Og så er jeg ikke i tvivl om, at vores medarbejdere er blevet mere effektive, når de er på arbejde, men det har jeg lidt sværere ved at måle," siger Martin Larsen til TV 2.

Udgiften til træningen i arbejdstiden bliver opvejet af besparelserne på sygefraværet. Det er siden januar faldet fra ni til tre pct. Fremover skal virksomhedens 18 medarbejdere også følge en særlig kostplan og kan se frem til et otte uger langt træningsforløb ifølge direktøren. Er de utilfredse, kan de se sig om efter en anden arbejdsplads, fastslår Martin Larsen.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger