ITWatch

Ny aftale skal sætte fart under softwareselskabs salg i Norden

Softwarefirmaet Minuba har indgået en aftale med grossist, der skal markedsføre selskabets it-system i Norden. Det kan resultere i en fordobling af nøgletal, spår direktør.

Adm. direktør Casper Hassø Nielsen har store forventninger til Minubas aftale med grossisten Solar. | Foto: PR/Minuba

Syv år efter softwarefirmaet Minuba blev etableret, retter selskabet nu blikket mod det nære udland. En ny aftale med grossisten Solar skal være med til at øge salget af Minubas it-system på det nordiske marked.

Samarbejdet indebærer, at Solar fremover skal markedsføre Minubas produkt over for sine kunder i Skandinavien, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Samarbejdet er et scoop for os. Solar er en stor og meget stærk spiller i Skandinavien. Vi kan på den ene side drage nytte af deres erfaringer og netværk, og på den anden side deres evne til at distribuere viden og varer. Det er et kraftspring i vores bestræbelser på at blive den dominerende aktør på det nordiske marked," udtaler Minubas adm. direktør Casper Hassø Nielsen i meddelelsen.

Han forventer, at den skandinaviske satsning kan resultere i en fordobling af softwareselskabets nøgletal i 2017. Minuba har i dag 20 medarbejdere og kom ud af seneste regnskabsår med en bruttofortjeneste på 2,7 mio. kr. og en bundlinje på 698.147 kr.

Minuba har udviklet et softwaresystem med fokus på proces- og sagsstyring. Målgruppen er tømrermestre, el-installatører, entreprenører og servicevirksomheder. Selskabet blev grundlagt af Casper Hassø Nielsen og Luis Knudsen i 2010.

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs