ITWatch

Ny aftale skal sætte fart under softwareselskabs salg i Norden

Softwarefirmaet Minuba har indgået en aftale med grossist, der skal markedsføre selskabets it-system i Norden. Det kan resultere i en fordobling af nøgletal, spår direktør.

Adm. direktør Casper Hassø Nielsen har store forventninger til Minubas aftale med grossisten Solar. | Foto: PR/Minuba

Syv år efter softwarefirmaet Minuba blev etableret, retter selskabet nu blikket mod det nære udland. En ny aftale med grossisten Solar skal være med til at øge salget af Minubas it-system på det nordiske marked.

Samarbejdet indebærer, at Solar fremover skal markedsføre Minubas produkt over for sine kunder i Skandinavien, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Samarbejdet er et scoop for os. Solar er en stor og meget stærk spiller i Skandinavien. Vi kan på den ene side drage nytte af deres erfaringer og netværk, og på den anden side deres evne til at distribuere viden og varer. Det er et kraftspring i vores bestræbelser på at blive den dominerende aktør på det nordiske marked," udtaler Minubas adm. direktør Casper Hassø Nielsen i meddelelsen.

Han forventer, at den skandinaviske satsning kan resultere i en fordobling af softwareselskabets nøgletal i 2017. Minuba har i dag 20 medarbejdere og kom ud af seneste regnskabsår med en bruttofortjeneste på 2,7 mio. kr. og en bundlinje på 698.147 kr.

Minuba har udviklet et softwaresystem med fokus på proces- og sagsstyring. Målgruppen er tømrermestre, el-installatører, entreprenører og servicevirksomheder. Selskabet blev grundlagt af Casper Hassø Nielsen og Luis Knudsen i 2010.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs