ITWatch

Navision-succesen kan blive en sovepude

Danmark har en central placering i den globale verden for virksomhedssoftware efter Microsofts køb af Navision i 2002. Men erfaren investor advarer om, at betydningen af den placering på verdenskortet er faldende.

John Helmsøe-Zinck, Ledende partner, Via Equity. | Foto: PR/Via Equity

Via Equity er en af de største og mest erfarne kapitalfonde indenfor teknologivirksomheder i Danmark, og med ATP og PFA i ryggen er fonden også i stand til at købe stort ind. Derfor overvåger ledende partner i Via Equity, John Helmsøe-Zinck, sammen med sit team, hele tiden markedet for nye opkøbskandidater. Og med en historik som ejere af både selskaber som Nets og KMD, så kan Via Equity købe stort ind, hvis det skal være.

Men han advarer om, at Danmark som teknologination indenfor ERP-løsninger kan blive lullet i søvn af vores historiske nøgleposition på området. En position, der blev grundlagt efter Microsoft for præcis 15 år siden købte Navision, en af Danmarks største iværksættersucceser. Microsoft lod siden, efter flere tilløb, Navision blive spydspids i den amerikanske gigants globale satsning på ERP-løsninger til erhvervslivet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs