ITWatch

Io-Interactive holder jobmesse efter fyringer

For at hjælpe de 75 ansatte, der er blevet fyret, afholder Io-Interactive en jobmesse fredag. Den er åben for konkurrerende firmaer, der er på jagt efter arbejdskraft.

Den danske spiludvikler bag Hitman-serien må sige farvel til en del af sine ansatte.

Hvis man er på udkig efter medarbejdere, kan det være en god idé at kigge forbi Copenhagen Capacity i Nørregade i København i morgen fra 13-16.

Her afholder Io-Interactive en jobmesse for de ansatte, som har mistet deres arbejde i gamingfirmaet, efter den japanske ejer Square Enix trak sig fra selskabet.

"Vi håber, at vi med dette initiativ kan hjælpe nogle af dem, som er blevet fyret," skriver Io-interactive i en meddelelse. 

Selskabet understreger, at jobmessen er åben for konkurrerende spiludviklere, som kunne være interesserede i at hyre nogle af de medarbejdere, som Io-Interactive har måttet slippe.

Japansk Square Enix trak sig for nogle uger siden og tog et ekstraordinært tab på 294 mio. kr., hvilket tvang Io-Interactive til at skære ned i omkostningerne og fyre medarbejdere. Ifølge Version2 måtte 75 ud af cirka 185 ansatte sige farvel til virksomheden, der har skabt sig et globalt navn inden for gamingverdenen med computerspil som Hitman og Kane & Lynch.

"Vi er kede af at se stærke kræfter og gode venner forlade studiet. Vi gør alt for at passe på alle berørte," skrev Io-Interactive på Twitter i forbindelse med fyringsrunden.

Io-Interactive afskediger medarbejdere

Japansk ejer trækker sig fra Io-Interactive 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs