ITWatch

Her er Axcels opkøbsstrategi for it-selskaber

Kapitalfonden Axcel har sat fuldt fokus på it-sektoren efter en række store opkøb. Fonden er langt fra mæt endnu, men jagter flere. Og Axcel ser bredt i markedet, siger partner Christian Bamberger Bro i et interview med ITWatch.

Foto: PR/Axcel

Kapitalfonden Axcel har på få år markeret sig stærkt på it-området. Fonden har sat fokus på området med partner Christian Bamberger Bro i spidsen og Axcel har i dag en portefølje på tre selskaber - EG, Lessor og Consia. Men det er langt fra nok, siger Bamberger i dette interview med ITWatch.

Kapitalfonde spiller i dag en stor rolle, når virksomheder skifter ejere. Og Axcel har en historie indenfor teknologiselskaber som Nettest og Netcompany, som kapitalfonden har været ejer af på et tidspunkt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs